Welkom op de site van Blazen aan het Spui. Momenteel zijn we de site aan het bijwerken, maar je kunt hier al wel informatie vinden over diverse evenementen op het gebied van harmonieorkesten, fanfareorkesten, brassbands en alles wat verder interessant is voor blazers en slagwerkers in Den Haag en regio.

 

In onze kalender vind je zowel activiteiten die Blazen aan het Spui zelf organiseert als die van andere organisatoren. Zo willen we een overzicht bieden van alles wat ons als blazers en slagwerkers de moeite waard lijkt.

Heb je dus tips voor de agenda laat ons dat dan weten via de contactpagina!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakantieorkest Ad Hoc speelt tijdens Festival Zuiderpark Vakantiepark

3 augustus 2021 17:00 - 18:30

Concert Vakantieorkest Ad Hoc in het Zuiderparktheater

Op dinsdag 3 augustus aanstaande geeft Vakantieorkest Ad Hoc als onderdeel van haar zomerse tournee een concert in het Zuiderparktheater. Dat dit orkest in Nederland te bezichtigen en te  beluisteren is, is een bijzonderheid aangezien het orkest normaliter na een tweetal voorbereidende  concerten in de regio Breda, naar het buitenland trekt om het publiek daar op haar prachtige muziek  te trakteren. Dit jaar is echter vanwege het coronavirus gekozen voor een binnenlandse tournee. Dit  concert van Stichting Vakantieorkest Ad Hoc is er een in het kader van alweer haar 33e muzikale  tournee. Naast dit concert, zullen ook Breda, Dorst, Almere, Culemborg, Leiden, Zeist en Oosterhout  (NB) worden aangedaan.

Het 50-koppige harmonieorkest staat onder leiding van Txemi Etxebarria, een bevlogen musicus,  componist en natuurlijk dirigent! Hij heeft ervaring op mogen doen bij onder andere de  Philharmonie Zuid-Nederland, Staatsorchester Rheinische Philarmonie Koblenz, Opéra Comique  Maastrichten en ook ons collega-orkest Zomerorkest Nederland (ZON). Onder zijn bezielende leiding  brengt het orkest een uiteenlopend programma met werken van Moessorgski, Sjostakovitsj, Navarro  en Jasper Staps maar ook een speciaal voor deze tournee door Jesse Passenier gecomponeerd werk. Een Haags tintje krijgt het programma met arrangementen van de Haagse bandleider/arrangeur Piet Engels van de klassiekers Frevo en Dragnet.  Ook zal concertmeester Jules Baeten (klarinet) in enkele van de werken schitteren als solist.

Het concert op dinsdag 3 augustus vangt aan om 17.00 uur in het Zuiderparktheater in Den Haag.  Wij vragen u voor eventuele maatregelen voor dit concert a.g.v. het coronavirus, de website  www.zuiderparktheater.nl te raadplegen.

Vakantieorkest Ad Hoc speelt tijdens Festival Zuiderpark Vakantiepark

Gegevens

Datum:
3 augustus 2021
Tijd:
17:00 - 18:30
https://www.zuiderparktheater.nl/productie/zuiderpark-vakantiepark-6/

Organisator

Vakantieorkest Ad Hoc
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuiderparktheater Den Haag
Henriëtte Roland Holstweg 100
Den Haag, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie