Welkom op de site van Blazen aan het Spui. Momenteel zijn we de site aan het bijwerken, maar je kunt hier al wel informatie vinden over diverse evenementen op het gebied van harmonieorkesten, fanfareorkesten, brassbands en alles wat verder interessant is voor blazers en slagwerkers in Den Haag en regio.

 

In onze kalender vind je zowel activiteiten die Blazen aan het Spui zelf organiseert als die van andere organisatoren. Zo willen we een overzicht bieden van alles wat ons als blazers en slagwerkers de moeite waard lijkt.

Heb je dus tips voor de agenda laat ons dat dan weten via de contactpagina!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maxim Shalygins Slagwerkmarathon

2 juli 19:30 - 21:30

Classical NOW! opent in Den Haag een nieuwe serie met avontuurlijke concerten en festivals met Maxim Shalygins Slagwerkmarathon. Met deze serie wil klassieke muziek bevrijden uit het keurslijf van het standaardconcert.

Een enorme batterij slagwerk
Een enorme batterij slagwerk – 114 instrumenten – verschijnt op het podium voor Maxim Shalygins Slagwerkmarathon, een coproductie met het Shapeshift Ensemble. Deze Hagenaar uit Kiev is uitgegroeid tot een van de markantste componisten in ons land. Zijn werk is op de grote festivals te horen en oogst lovende recensies.

Maxim Shalygins Slagwerkmarathon

Gegevens

Datum:
2 juli
Tijd:
19:30 - 21:30
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Classical Now!
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Paleiskerk
Paleisstraat 8
Den Haag,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie