Welkom op de site van Blazen aan het Spui. Momenteel zijn we de site aan het bijwerken, maar je kunt hier al wel informatie vinden over diverse evenementen op het gebied van harmonieorkesten, fanfareorkesten, brassbands en alles wat verder interessant is voor blazers en slagwerkers in Den Haag en regio.

 

In onze kalender vind je zowel activiteiten die Blazen aan het Spui zelf organiseert als die van andere organisatoren. Zo willen we een overzicht bieden van alles wat ons als blazers en slagwerkers de moeite waard lijkt.

Heb je dus tips voor de agenda laat ons dat dan weten via de contactpagina!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BROKEN BRASS in het Paard

15 april 08:00 - 17:00

Broken Brass brengt op vrijdag 15 april 2022 hun next level brassmuziek naar Den Haag. Explosief en energiek, waarbij de energie van de blazers wordt gemengd met de attitude van rock ‘n’ roll, de drive van electro-punk en de flow van hiphop. Met de toevoeging van nieuw bandlid Isaac op trombone en zang werd het randje van de band een stuk scherper. De nieuwe nummers bevatten Isaac’s onmiskenbare rock ‘n’ roll-vocalen en de extra trombone geeft Broken Brass meer low-end power dan ooit tevoren.

BROKEN BRASS in het Paard

Gegevens

Datum:
15 april
Tijd:
08:00 - 17:00
https://www.paard.nl/event/broken-brass/

Organisator

Paard Den Haag

Locatie

Paard Den Haag