Welkom op de site van Blazen aan het Spui, podium en platform voor blaasmuziek in Den Haag en regio.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meer Muziek in het Bos Kunst voor het Volk en Bataafs Symfonie Orkest

25 september 2021 14:00 - 17:00

Meer muziek in het Bos!
Het is feest in Den Haag. Zowel het Bataafs Symfonie Orkest als het muziektheatergezelschap Kunst voor het Volk zijn dit jaar namelijk 100 jaar geworden. En wie jarig is trakteert! Daarom organiseren we voor iedereen die onze verjaardag wil meevieren, van jong tot oud, op zaterdagmiddag 25 september een bosconcert op de Walther Boerweide in het Haagse Bos.
Het wordt een minifestival van 14 tot 17 uur, waar alle twee de orkesten apart én samen optreden en waar Neo-fanfare 9×13 een spectaculaire muziektheatervoorstelling zonder woorden geeft. Een festijn waar we niet alleen onze eigen verjaardag vieren, maar ook (bijna) 100-jarige inwoners van Den Haag in het zonnetje zetten, en waar ook basisschoolleerlingen uit Den Haag een belangrijke rol spelen. In het laatste deel van het concert mogen ze namelijk meespelen.

(Walther Boer was de directeur van de Koninklijke Militaire Kapel, en gaf van 1824 tot 1939 buitenconcerten in het Haagse Bos voor de leden van Sociëteit de Witte. Op de naar hem vernoemde weide wordt gepicknickt, gerelaxt, gespeeld en ook worden er wel een borrels en (trouw)feestjes gegeven.)

Meer Muziek in het Bos Kunst voor het Volk en Bataafs Symfonie Orkest

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisator

Theaterfanfare Kunst voor het Volk
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Walther Boerweide Haagse Bos
Ingang ter hoogte van Bezuidenhoutseweg 74
Den Haag,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie