Welkom op de site van Blazen aan het Spui. Momenteel zijn we de site aan het bijwerken, maar je kunt hier al wel informatie vinden over diverse evenementen op het gebied van harmonieorkesten, fanfareorkesten, brassbands en alles wat verder interessant is voor blazers en slagwerkers in Den Haag en regio.

 

In onze kalender vind je zowel activiteiten die Blazen aan het Spui zelf organiseert als die van andere organisatoren. Zo willen we een overzicht bieden van alles wat ons als blazers en slagwerkers de moeite waard lijkt.

Heb je dus tips voor de agenda laat ons dat dan weten via de contactpagina!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bigband Koninklijk Conservatorium o.l.v. John Ruocco

17 september 19:00 - 20:00

De Koninklijk Conservatorium bigband onder leiding van John Ruocco opent het academisch jaar van de jazzafdeling met een concert op 17 september in de Kees van Baaren zaal. De band heeft dan een week gerepeteerd op een door de bandleider samengesteld programma met arrangementen afkomstig uit het archief van het KC. De stijl van het gekozen repertoire is afwisselend. Traditionele bigband arrangementen in de stijl van Duke Ellington en Count Basie worden gespeeld naast moderne jazz composities en arrangementen in de stijl van bijvoorbeeld Maria Schneider. De band zal ook enkele jazz zang bachelor- of masterstudenten begeleiden die een bigband arrangement van een compositie naar keuze mogen inbrengen.

In verband met de maatregelen die ontstaan zijn door de Covid-19 pandemie, kunnen wij u nog niet informeren of publiek aanwezig mag zijn. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op de website.

 

Bigband Koninklijk Conservatorium o.l.v. John Ruocco

Locatie

Koninklijk Conservatorium
Juliana van Stolberglaan 1
Den Haag,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie