Welkom op de site van Blazen aan het Spui. Momenteel zijn we de site aan het bijwerken, maar je kunt hier al wel informatie vinden over diverse evenementen op het gebied van harmonieorkesten, fanfareorkesten, brassbands en alles wat verder interessant is voor blazers en slagwerkers in Den Haag en regio.

 

In onze kalender vind je zowel activiteiten die Blazen aan het Spui zelf organiseert als die van andere organisatoren. Zo willen we een overzicht bieden van alles wat ons als blazers en slagwerkers de moeite waard lijkt.

Heb je dus tips voor de agenda laat ons dat dan weten via de contactpagina!

 

Slagwerkdag Jong KC

Koninklijk Conservatorium Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag

Op zondag 31 oktober wordt door het Koninklijk Conservatorium (KC) in Den Haag wederom de Slagwerkdag Jong KC georganiseerd voor jonge slagwerkers tussen de 8 en 18 jaar oud. Doe mee aan een inspirerende dag vol concerten, workshops en lessen!

Nieuw Geluid Den Haag ontmoet Harmonie St. Petrus en Paulus Wolder in Amare

Concertzaal Amare Spuiplein 150, Den Haag

Blazen aan het Spui programmeert de mooiste symfonische blaasmuziek, nu ook in de splinternieuwe concertzaal van Amare. Tijdens dit concert hoor je twee totaal verschillende kanten van het moderne harmonieorkest. Harmonie St. Petrus & Paulus Wolder-Maastricht is een van de

€20,00

GEANNULEERD : Parade naar Amare

Diverse locaties / Amare Den Haag

Helaas moest ook de Parade naar Amare vanwege coronamaatregelen vervallen. We hopen de Parade in het voorjaar alsnog te kunnen organiseren! Meer informatie volgt binnenkort.

GEANNULEERD : Jonge Blazersdag Den Haag

Amare Spuiplein 150, Den Haag

Vanwege de huidige lockdown is de Jonge Blazersdag op 22 januari a.s. in Amare Den Haag helaas geannuleerd. Binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe datum.

Radio West Concert – Koperensemble Koninklijk Conservatorium

Amare Spuiplein 150, Den Haag

Tijdens de Radio West Concerten zijn getalenteerde studenten van het Koninklijk Conservatorium te beluisteren. Dit project voor koperblazers brengt studenten trompet, hoorn, trombone en tuba bijeen met een van de rijzende sterren van het moment: trombonist Sebastiaan Kemner, zelf ook

Radio West Concert – Saxofoonklas Koninklijk Conservatorium

Amare Spuiplein 150, Den Haag

Tijdens de Radio West Concerten zijn getalenteerde studenten van het Koninklijk Conservatorium te beluisteren. In deze editie presenteren de studenten uit de saxofoonklas van het Koninklijk Conservatorium zich aan het publiek. In groepsverband laten studenten werken horen die ze speciaal

BROKEN BRASS in het Paard

Paard Den Haag

Broken Brass brengt op vrijdag 15 april 2022 hun next level brassmuziek naar Den Haag. Explosief en energiek, waarbij de energie van de blazers wordt gemengd met de attitude van rock ‘n’ roll, de drive van electro-punk en de flow

Festival Blazen aan het Spui 2022

Amare Spuiplein 150, Den Haag

Festival Blazen aan het Spui 2022 staat gepland voor 18 - 22 mei en biedt net zoals tijdens de eerste editie in 2018 een verrassende kijk op blaasmuziek. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, meer info volgt!