Blazen aan het Spui wil zich de komende periode sterk gaan maken voor de ontwikkeling van blaasmuziek in Den Haag en regio (Haaglanden, Westland, Delfland, Bollenstreek, Rijnstreek, Groene Hart), en gaat daarbij samenwerken met verschillende partners zoals koepelorganisaties, muziekverenigingen, professionals en onderwijsinstellingen. We hopen een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van educatie, zichtbaarheid en verdere artistieke ontwikkeling van de sector. Hopelijk geeft het evenementenoverzicht op deze site al een mooi beeld van wat er allemaal al gebeurt op blaasmuziekgebied in de buurt. Houd onze site en facebookpagina in de gaten voor updates!

Nieuwe kansen voor blaasmuziek in Den Haag en regio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *