Er staan voor de 1e helft van 2020 weer interessante activiteiten op de rol. Allereerst ronden we onze tribute aan Piet Engels af op zaterdag 14 maart. Peter Habraken leidt dan een harmonieorkest dat we voor de gelegenheid samenstellen om arrangementen van Piet Engels te belichten en meer te leren over de uitvoering van verschillende lichte muziekstijlen. Meer informatie hierover volgt!

Op zaterdag 11 april ontvangen we in de Haagse Nieuwe Kerk de orkesten Honsels Harmonie o.l.v. Arno Schipdam en Concordia Hengelo (O.) o.l.v. Lute Hoekstra. Beide orkesten brengen een uitdagend programma vol eigentijdse muziek voor symfonisch blaasorkest.

Concerttip: Voor liefhebbers van blazers is er tijdens het Februari Festival in de Nieuwe Kerk veel te genieten (o.a. blazersensemble 4.1.), voor meer info: www.februarifestival.nl

Komende activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *