Blaas mee aan zee op zaterdag 9 november a.s.!

Speel je een blaasinstrument of slagwerk en hou je van big band muziek en filmmuziek?

Op zaterdag 9 november kun je dan meespelen met het Centennial Wind Orchestra dat we samenstellen om de 100e geboortedag van Haagse muzieklegende Piet Engels te vieren. Piet Engels dirigeerde en arrangeerde tijdens zijn leven veel lichte muziek en was als arrangeur een voorbeeld voor Johan de Meij.

Dirigent, klarinettist en lichte muziek specialist Peter Habraken gaat op speelse wijze dieper in op de uitvoering van de verschillende lichte muziekstijlen die in de arrangementen van Engels aan bod komen. Plezier staat voorop, deelname is mogelijk voor enthousiaste muzikanten van alle leeftijden en niveau’s. 

Ochtend en middag staan in het teken van het behandelen van de verschillende werken en uiteraard sluiten we de dag af met een korte uitvoering waar ook toehoorders welkom zijn. De eindtijd zal uiterlijk 17.00 uur zijn. We proberen zoveel mogelijk muzikanten een plek te geven, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Repertoire (arrangementen Piet Engels uitgegeven bij uitgeverij Mansarda)

  • Frevo – A.C. Jobim (samba)

  • Dragnet – Walter Schumann (muziek TV serie)

  • Benny Goodman Goodies (bigband)

  • A Gershwin Special (symfonische jazz)

Planning zaterdag 9 november

10.00 – 12.30 Ochtendrepetitie

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 16.00 Middagrepetitie

16.30 – 17.00 Slotpresentatie (openbaar)

Repetitiestudio Zuiderstrandtheater (Scheveningen – Haven)

Kranenburgweg 203 2583 ER Den Haag

We vragen een bijdrage van € 15. Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. Meld je je met drie personen of meer tegelijk aan dan betaal je € 10 p.p. Aanmelden kan tot 1 november via dit inschrijfformulier Na ontvangst van je inschrijving ontvang je van ons digitaal je partij en betalingsinformatie.

Piet Engels Centennial Wind Orchestra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *