Laat u zich graag verrassen?

Ook dit jaar werkt het Haagse collectief Nieuw Geluid – voor en achter de schermen – aan verschillende bijzondere producties.  Zo gaat Nieuw Geluid dit najaar samen met het internationaal toonaangevend kamermuziekensemble Calefax  een pilot project uitvoeren waarin de musici van beide ensembles gaan samenwerken in verschillende soorten bezettingen.

Op het programma staan o.a. de Midzomernachtdroom van Felix Mendelssohn Bartholdy en Visions Fugitives van Sergej Prokofjev. Beide werken worden gearrangeerd door Calefax, o.a. voor een rietensemble, een koperensemble en diverse ‘wilde’ ensembles.

NIEUW GELUID IN DE CALEFAX PRAKTIJK

Zaterdag 30 november 2019

Tijd: 20.15 | Locatie: De Nieuwe Kerk
Adres: Spui 175 , 2511 BM  Den Haag
​Entree: €17,50 | incl. garderobe, koffie/thee vooraf en pauzedrankje
Kaarten bestellen via:  kaartverkoop@nieuw-geluid.nl

Zaterdag 30 november : Nieuw Geluid & Calefax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *