Na een geslaagd jubileumconcert op 2 april jl. met de Koninklijke Harmonie van Thorn en het Tata Steel Orkest uit Beverwijk is het weer even stil in de Beurs van Berlage op blaasmuziekgebied, in ieder geval voor wat betreft onze serie.

Het is lastig om met de drukbezette agenda van de Beurs van Berlage ver vooruit concertdata vast te leggen. Het gaat de Beurs als congrescentrum en plek voor bijzondere tentoonstellingen en evenementen weer voor de wind en dat is geweldig, maar dat beperkt het aantal beschikbare zondagen voor Blazen.

In februari 2018 zijn er enkele zondagen vrijgekomen, ben je geïnteresseerd om aan Blazen deel te nemen met je orkest dan informeren we je graag over de voorwaarden. Mail naar info@blazenindebeurs.nl

Ondertussen zitten we niet stil; Blazen aan het Spui, de serie die in Den Haag is gestart om extra concerten te kunnen organiseren op zaterdagavonden in de Nieuwe Kerk mag zich in toenemende belangstelling verheugen.

Zie de agenda voor de komende activiteiten in Den Haag, en zodra er weer concerten in de Beurs (of wellicht elders in hartje Amsterdam) plaatsvinden houden we je hier op de hoogte!

Coming up : Klarifest Den Haag 7 oktober